Om KTP Trafikskola

Om KTP Trafikskola

Programmet innehåller både körkortsfrågor, teoriprov, slutprov, övningar och teori.

Proven och övningarna i programmet kan genomföras hur många gånger som helst. Så även om en övning är godkänd kan den genomföras ytterligare!
Vid start av ett nytt prov sammanställs provet genom att programmet slumpmässigt hämtar frågor från programmets frågedatabas vilket medför att varje prov blir unikt!

Programmet håller även reda på vilka frågor du tidigare besvarat och vilka frågor du haft fel svar på så att dessa frågor kan repeteras ytterligare. Efter avslutat prov / övning får du direkt veta om du blivit godkänd eller inte samt vilka frågor du besvarat rätt respektive fel. Resultat från varje prov sparas i en historik så att du sedan kan gå tillbaks och se när resultaten förbättras.

I KTP Trafikskola är det möjligt att öva på 8 olika typer av övningar (bla. Trafikregler, Förrädiska situationer och Fordonskännedom). Varje övning består av 20 st frågor. Precis som vid uttag av ett prov sammanställs frågorna slumpvis inom övnings kategorin så det är alltid en ny övning som tas ut.

Finns programmet online?
Ja, programmet finns både online, genom nedladdning och på cd-skiva. För mer information om de olika leveranssätten vänligen besök: www.korkortsteori.se.

Finns programmet på Engelska?
Ja, programmet finns på Engelska / English.
För mer information vänligen se: Körkortsteori på engelska (Driving theory)

Länkar

Copyright © KTPTrafikskola.se 2014

Startsida | Om KTP Trafikskola | Köp programmet | Systemkrav